Mekan konseptine uygun olarak takmış olduğu yeşil peruk gözlerden kaçmazken, ” Mekana uygun olsun diye, Osmanlı İmparatorluğundan çıkmış gibi gençlerin karşısına çıkmak istemedim. Biliyorsunuz ben bukalemun gibiyim her kılığa girebiliyorum ” diyen Diva, geçtiğimiz günlerde şöförü Erşan Ünal’ın kaçtığı haberlerine ise açıklık getirdi. ” O şöför benim şöförüm değildi. Buz bir yalan haber, belki haberde şöyle bir doğruluk payı var. Kaçan şoför Fevzi beyin şoförüydü” dedi.
TARKAN’A SÖYLEMİŞTİM
Yeni bir single geleceğinin de sinyallerini veren Ersoy, ” Bugün Sezencim ile konuştuk benim için bir parçası varmış. gönderecek” derken Megastar Tarkan’ın 11 Mart’ta piyasaya çıkacak Türk Sanat Müziği albümünün hatırlatılması üzerine şaşıran Bülent Ersoy, ” Aaa Tarkan albüm mü çıkartıyor. Bilmiyordum ama ben ona söylemiştim sen bizden birisin. Türk Sanat Müziği oku dedim.
Zaten eskiden de Türk Sanat müziği okuyordu. Hem iyi olmasa Müzeyyen Senar gibi bir usta ile düet yapamazdı. Müzzeyyen Abla onu yanına sokmazdı ” dedi. Ömür Gedik ile kürk savaşı içinde olan Diva Bülent Ersoy, Gedik’in geçtiğimiz günlerde “Ona gördüğüm yerde sarılacağım.” açıklamasının hatırlatılması üzerine ” Ne bana mı sarılacakmış. Öpücek miymiş, gelsin bakalım sarılsın bende onu öperim” şeklinde konuştu.
GECE KULÜBÜNDE PASTIRMALI PİDE SEFASI
Basın mensupları ile kısa süreli sohbeti sonra mekan içerisine giren Diva Bülent Ersoy, kendisi için hazırlanan locada otururken, açıktığını söyleyerek gece kulübüne pide söyletti. Kaşarlı kavurmalı ve pastırmalı pideleri yiyen divaya yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ta eşlik etti.
Yeni bir single geleceğinin de sinyallerini veren Ersoy, ” Bugün Sezencim ile konuştuk benim için bir parçası varmış. gönderecek” derken Megastar Tarkan’ın 11 Mart’ta piyasaya çıkacak Türk Sanat Müziği albümünün hatırlatılması üzerine şaşıran Bülent Ersoy, ” Aaa Tarkan albüm mü çıkartıyor. Bilmiyordum ama ben ona söylemiştim sen bizden birisin. Türk Sanat Müziği oku dedim.
GECE KULÜBÜNDE PASTIRMALI PİDE SEFASI
Basın mensupları ile kısa süreli sohbeti sonra mekan içerisine giren Diva Bülent Ersoy, kendisi için hazırlanan locada otururken, açıktığını söyleyerek gece kulübüne pide söyletti. Kaşarlı kavurmalı ve pastırmalı pideleri yiyen divaya yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ta eşlik etti.