Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_lcap96%Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_lcap1%Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_lcap1%Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_lcap3%Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sunis Grubu’nun geçen yıl 58 milyon Euro’ya Türk turizmine kazandırdığı Özdere sahilindeki Sunis Efes Royal Palace Resort Spa’da, ‘Kuzeyin oğlu’ olarak bilinen ünlü şarkıcı Volkan Konak, hayranlarıyla buluştu. Merhum usta sanatçı Cem Karaca’nın ‘Dadaloğlu’ adlı parçasıyla konserine başlayan Volkan Konak, birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarına keyifli bir gece geçirtti. Türkiye’nin en güzide orkestrasıyla İzmir’de bulunduklarını belirten Volkan Konak, şöyle dedi:
“Bu akşamın hazzını çıkartın. Biz hayranlarımıza moral, umut ve neşe pompalamaya çalışıyoruz. Sevenlerimize kuvvet olmaya çalışıyoruz. Ben dünyayı tek başıma değiştiremeyeceğim kadar güçsüzüm. Dünyayı tek başıma değiştiremem, bu kadar gücüm yok. Ama dünyanın da beni değiştiremeyeceği kadar güçlüyüm” dedi. Bugün fazla duygusal olduğunu belirten Konak, “Yine kara günler. Yine güçlüler savaşıp, garibanlar ölüyor. Dünyada güçlü ve güçsüz olmak üzere iki farklı kavram var. Gerisi yalan. Ülkemizde fukara çocuklar ölmeye devam ediyor. İdeolojimiz gereği her zaman gariban ve kaybedenin yanında olduk. Kimse ölmesin ama nedense garibanların ölmesi çok kolay bir hadise ülkemde. Bu duruma üzülüyoruz tabii ki.”
Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. Volkan-konak-ic-3

“SANAT, İNSANA HUZUR VERİR”
Hayranlarının kendisine kuvvet olduğunu ifade eden kuzeyin oğlu Volkan Konak, şöyle devam etti: “Uygar bir insan bilim, sanat, teknoloji ve kadına kıymet verir. Gazi Mustafa Kemal’in ‘Sanatı olmayan toplumların hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözüne aynen katılıyorum. Sanat insana huzur verir. Sanatı bir tarafa atıp imama uyulursa uygarlık doruğundan uzaklaşılır.”
Volkan Konak, İzmir'in Menderes ilçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturdu. Volkan-konak-1

KONAK’TAN ÜÇ SAATLİK PERFORMANS
Konak, konserine İzmirliler için hazırladığı repertuvarındaki ‘Dostum Dostum’, ‘Göklerde Kartal Gibiydim’, ‘Mimoza Çiçeğim’, ‘Divane Aşık Gibi’, ‘Gelevera Deresi’ gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Konak, hayranlarına esprilerle ve şarkılarla dolu bir gece yaşattı. Konserin son bölümünde İzmir Marşı’nı da söyleyen Volkan Konak, hayranlarının alkışları eşliğinde konserini sonlandırdı. 

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]