3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_lcap96%3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_lcap1%3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_lcap1%3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_lcap3%3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

3 kez gol krallığı yaşayan Klaas-Jan Huntelaar için Schalke 04’le el sıkıştı. Yönetim, zaman kaybetmeden Hollandalı yıldızla görüşmelere başladı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yaşayıp formasına 3. yıldızı takmayı planlayan Beşiktaş, ikinci yarı öncesinde forvet transferi konusunda büyük mesai harcıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği sonrasında hücum hattına yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarını hızlandıran yönetimin, Klaas-Jan Huntelaar için Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’e yaptığı 1.5 milyon Euro’luk (5.8 milyon TL) teklif kabul edildi.
Anlaşma yakın

6 sezondur Mavi-Beyazlılar’da görev yapan 33 yaşındaki yıldız için kulübüyle el sıkışmasının ardından tecrübeli oyuncuyla da pazarlıklara menaceri aracılığıyla başlayan Kara Kartal’ın, anlaşmaya oldukça yakın olduğu bildirildi. 

Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor

Dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle tedavi gören Huntelaar’ın, 1 haftalık süre içerisinde sahalara geri dönmesinin beklendiği öğrenilirken yönetimin, anlaşma sağlanması halinde ilk olarak bu ismi detaylı sağlık kontrolünden geçirip imzaları sonrasında atacağı açıklandı. 6 aylık sözleşmesinin kaldığı Schalke formasıyla bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başaran Hollandalı yıldız, kariyerinde daha önce; Ajax, Real Madrid ve Milan gibi takımların da formasını giymişti.

2005-06 sezonunda Heerenveen formasıyla, 2007-08’de de Ajax formasıyla Hollanda Ligi’nde 33’er golle krallık tacını takan başarılı oyuncu, 2011-12’de ise Schalke 04’te rakip fileleri 29 kez havalandırıp bu sevinci yaşamıştı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]