'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_lcap96%'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_rcap 96% [ 915 ]
'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_lcap1%'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_rcap 1% [ 7 ]
'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_lcap1%'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_rcap 1% [ 6 ]
'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_lcap3%'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Son dönemde sahnelerde daha az gördüğümüz Aleyna Tilki açıklamalarıyla yine dikkat çekti. 'Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim' diyen genç şarkıcı "Masumiyetim bakirdir" ifadelerini kullandı.

'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir 18822765-728xauto
Ünlü olmanın zorluklarından bahseden Tilki "Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim. Kahve içemedim. Herhangi bir mekânda kimse beni çekmeden eğlenmedim. Amerika'da bile rahat edemedim ünümden dolayı. Çocukluğumu hiç yaşayamadım. Ünlü olmadan önce de yaşayamadım ben çocukluğumu, insanlar bilmiyor bunu" diyerek içini döktü.

'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir 640xauto

ALBÜMÜNÜN ADINI AÇIKLADI

[size][size]
Milliyet'te yer alan habere göre Aleyna Tilki devamında ise şu sözleri söyledi:
'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir 640xauto
"Çocuk kalmış olabilirim belki bu yüzden. Çocuksuluğumu şarkılarımda yansıtıyorum. Albümümün adını açıklayabilirim böylelikle, 'Kırlar' olacak. O çocukluğa, temizliğe ve masumiyete duyulan özlemden dolayı böyle bir isim tercih ettim. 5-6 yaşında kırların içinde koştuğum çocukluğuma duyduğum özlemi yansıtıyor bu isim. Çocuk değilim, yetişkinim artık. Masumiyetim bakirdir."
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]