Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim''
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_lcap96%Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_lcap1%Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_lcap1%Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_lcap3%Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim''

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fenerbahçe'nin göreve getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, şampiyonluk için geldiğini söyledi. Mourinho 20 yıllık kariyerinde ilk kez bu kadar uzun basın toplantısını Türkiye'de yaptığını ifade etti.

Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' 18844381-728xauto
61 yaşındaki Portekizli teknik adam için Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına kulüp başkanı Ali Koç, sportif direktör Mario Branco ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Kendisini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Mourinho, "Ben şu anda burada ortada oturuyorum. Başkanımıza sizin benim yerimde benim ise sizin yerinizde oturmam gerektiğini söyledim. Eskiden 'Ben Mourinho'yum.' diye şaka yapardım ama şimdi 'Ben Fenerbahçe'nin hocasıyım.' diye kendimi adlandırıyorum çünkü böyle olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"20 YILDIR BÖYLESİNİ GÖRMEDİM"

[size][size]
Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' 640xauto
Basın toplantısının uzunluğuna dem vuran Jose Mourinho, "20 yıllık kariyerimde yaptığım en uzun basın toplantısı oldu." ifadelerini kullandı. Ali Koç ise, "Türkiye'ye hoş geldin." şeklinde cevap verdi.
[/size][/size]

"BENİMLE İLETİŞİME GEÇEN İLK KİŞİ ALİ KOÇ OLDU"

[size][size]
Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim'' 640xauto
"Benimle iletişime geçen ilk kişi Ali Koç oldu. Buraya gelmekteki ilgimi tetikleyen şey bu oldu. Transfer anlamında hiçbir isimle, hiç kimseyle konuşmadım. Ben proje ve istikrar görmek istiyorum. İsimler üzerinden değil profiller üzerinden konuştuk. Nasıl profillere yönelmemiz gerektiğini konuştuk. Geçmiş kulüplerimde hiçbir oyuncuya karşı bir ilgim olmadı. Eski kulübüm Roma'dan kimseye karşı bir ilgim de olmadı. Şu anda yapmamız gereken şey sakin bir şekilde işlerimizi yapmamız. Ben serbest durumda bir teknik direktördüm. Herhangi bir kulüple bağlantım yoktu. Benim ailem var, her zaman aileme danışırım. Onların fikirlerini alırım ama kimseden ne yapmam gerektiğine dair izin almam. Aziz Yıldırım ile de bir görüşmem oldu ama Fenerbahçe'ye gelmek için kimseden izin almadım."[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]