Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_lcap96%Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_lcap1%Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_lcap1%Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_lcap3%Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fenerbahçe'nin Mourinho hamlesi tüm dünyada ses getirirken, resmi imzalar gerçekleştirilen görkemli törenle atıldı. Portekizli teknik adamın Sarı-Lacivertliler'e gelmeden önce ise Terim'i aradığı ve bilgi aldığı öğrenildi. 

Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış 18843906-728xauto
Fenerbahçe Bakanı Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho, 19.07'de sahaya çıktı. Tribünleri dolduran taraftarlar meşaleler yakarak, Moruinho tezahüratlarında bulundu.

"SİZİN HAYALLERİNİ BENİM HAYALLERİM"

[size][size]
Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış 640xauto
Portekizli teknik adam imza töreninde yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti. Sözlerine Türkçe 'Tünaydın' diyerek başlayan Mou "İlk önce sevginize teşekkür ediyorum. Adım Fenerbahçe ile geçtiği ilk andan itibaren gösterdiğiniz sevgiyi hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra sevgiyi görür ama ben şimdiden bunu hissettim. Bana büyük bir sorumluluk veriyor. Size söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenizdenim." ifadelerini kullandı.

[/size][/size]

FATİH TERİM'İ "HİÇ DÜŞÜNMEDEN GİT"

[size][size]
Herkesi şaşırtan olay! Mourinho Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fatih Terim'i aramış 640xauto
Dünya basınında da oldukça ses getiren Mourinho hamlesinde hiç beklenmedik bir gelişme ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe'nin teklifi sonrası Portekizli teknik adam yakın arkadaşı Fatih Terim'i aradı ve görüş aldı. Gelmeden önce Fenerbahçe'yi Terim'e sordu. Portekizli teknik adam “Hiç düşünmeden git” cevabını aldı.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]