İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_lcap96%İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_lcap1%İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_lcap1%İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_lcap3%İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'te bir basın mensubunun Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın tutukluluklarıyla ilgili sorduğu soruya yanıt verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, o basın mensubuna tepki gösterirken 'Başını sallama, bak ben sallamıyorum dimdik devam ediyorum' dedi.

İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! 18870026-728xauto
El Pais muhabiri bir basın mensubu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın durumunu sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu sorunun sorulmasına şaşırdığını belirtti ve sert bir yanıt verdi! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o yanıtı...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MUHABİRE KAVALA VE DEMİRTAŞ YANITI!

[size][size]
"Türkiye bir hukuk devletidir, kararları yargı verir. Bu verdiğiniz isimlerle ilgili olarak hukuk devletindeki yargımız kararını vermiş ve bu kararlar çerçevesinde sonuçlanmıştır. Bu isimlerden biri 100'ü aşkın ölümüne neden olmuştur birçok terör yerde terör estirmiştir. Ülkemizin güneydoğu bölgesinde ölümlere neden oldular. Şu anda tabi sizlerin bu soruları sorması bizi düşündürüyor. Bir basın mensubunun teröristleri savunuyor olması bizi ciddi manada üzmektedir.
İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! 640xauto
[/size][/size]

BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ: BAŞINI SALLLAMA BEN SALLAMIYORUM!

[size][size]
Başını sallama! Bak ben sallamıyorum, ben dimdik devam ediyorum. Bu Osman Kavala olur bu Selahattin Demirtaş olur, biz hukukun emrettiğini yaparız!
İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Osman Kavala ve Demirtaş sorusuna tepki: Bana başını sallama! 640xauto

[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]