KEKLİK KIZARTMASI
Malzemeler.
5 Keklik
Tuz, biber
1 Fincan sade yağ
2 Su bardağı kestane püresi
Yapılışı.
Temizlenmiş kekliklerin inciklerini karınlarına sokunuz. Tuz ve biberleyiniz, dibi yağlı tepsiye koyunuz. Üzerine bir kâğıt örtüp orta ateşte bir fırında kendi suyu ile ıslata ıslata kızartınız. Tabağa aldığınız zaman kenarına kestane püresi koyunuz. Suyunu da süzünüz, üzerine gezdiriniz
Malzemeler.
5 Keklik
Tuz, biber
1 Fincan sade yağ
2 Su bardağı kestane püresi
Yapılışı.
Temizlenmiş kekliklerin inciklerini karınlarına sokunuz. Tuz ve biberleyiniz, dibi yağlı tepsiye koyunuz. Üzerine bir kâğıt örtüp orta ateşte bir fırında kendi suyu ile ıslata ıslata kızartınız. Tabağa aldığınız zaman kenarına kestane püresi koyunuz. Suyunu da süzünüz, üzerine gezdiriniz