AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_lcap96%AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_lcap1%AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_lcap1%AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_lcap3%AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

AKP, seçimlerde yayın ihlalleriyle ilgili denetim görevini YSK’dan alıp RTÜK’e vermek için gizli çalışma başlattı. Se%C3%A7im-670
Ali Ekber ERTÜRK / ANKARA
Başını, AKP’nin YSK’daki temsilcisi eski Milletvekili hukukçu Şeref Malkoç’un çektiği bir ekip tarafından hazırlık çalışmalarının sürdüğü belirtilen düzenleme yasalaşırsa, artık YSK yayınlarda söz sahibi olmayacak ve özellikle yandaş TV’lere ceza verilemeyecek.
Yandaşı kurtarma operasyonu
Düzenleme yasalaşırsa, seçim dönemindeki yayın ihlallerinde genellikle tarafsız davranmaya özen gösteren YSK’nın yerine, yandaş kuruluşların yayın ihlallerinde kayırmacı tavır sergileyen RTÜK devreye girecek. Cumhurbaşkanlığı seçim arefesinde TRT, Recep Tayyip Erdoğan’a yüzlerce dakika, muhalefetin adaylarına ise sadece birkaç dakika ayırmış, YSK bu konuda TRT’nin yayın ihlalinde bulunduğunu belirlemişti. Mevcut durumda RTÜK, seçim dönemlerindeki şikayetleri sadece YSK’ya bildirmekle yetiniyor. Son kararı YSK veriyor.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]