IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_lcap96%IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_lcap1%IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_lcap1%IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_lcap3%IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

IMF Başkanı Lagarde, Almanya'nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi. 67012
IMF Başkanı Christine Lagarde, Almanya’nın başkenti Berlin’de yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya 17,5 milyar dolar yardım etme kararı aldıklarını söyledi.
Lagarde, uygulanacak 4 yıllık programın Ukrayna’nın ekonomik durumunu istikrara kavuşturacağını savundu.
Uygulanacak kapsamlı reformlarla ekonomik canlanmanın sağlanacağını ve Ukrayna halkının hayat koşullarının iyileştirileceğini belirten Lagarde, programın birçok risk barındırdığını ancak başarılı olması için de yeteri kadar umudun bulunduğunu dile getirdi.
Öte yandan Lagarde,  Berlin’de bu akşam OECD Genel Sekreteri Jose Angel Gurria, Dünya Ticaret Örgütü Genel Direktörü Roberto Azevedo, Dünya Bankası Başkanı Jim Young Kim ve Uluslararası Çalışma Örgütü Genel Direktörü Guy Ryder’la birlikte Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşecek.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]