Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_lcap96%Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_lcap1%Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_lcap1%Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_lcap3%Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Güzel şarkıcı, önceki gün kendisine ait olan atölyesinde ağırladığı Billur Kalkavan ve Zeynep Mansur’u ağırlayarak koku danışmalığı yaptı. Bunda böyle her Pazar günleri gerçekleşecek olan parfüm Workshop’larının ayda bir gün gelirini sokak hayvanlarına yararına kullanacağını söyleyen Kendi, “Eğitimini aldığım ve hayalini kurduğum bir projenin hayata geçmesi dolayısı ile çok mutluyum.
Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. Kendi-sli-2
ERKEK KOKULARINI ÇOK SEVİYORUM
Kişisel parfüm Workshop’una ilginin bir hayli yoğun olması ve projede sokak hayvanları yararına aktarılacak bir bütçenin olması ve katılımcıların sosyal sorumluluk yüklü projeme destek vermesi beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.  Kendi’ye destek vermek için Workshop’a katılan ve kurduğu Billur Tv için çok yoğun bir şekilde çalışan seksi oyuncu Billur Kalkavan, çok şaşırtacak bir açıklamada bulundun.
Geçtiğimiz yıl ‘Kendi Cosmetics’ markasını kuran şarkıcı Kendi, kişiye özel parfüm atölyesi kurdu. Kendi-sli
Kalkavan,”Ben erkek kokularını çok sevdiğim için genelde erkek kokularını kullanırım. Çocukluğumdan beri hep erkek kokularını kullanırım. Ama son günlerde pek kullanamıyorum Buğra “Sevgilisi)devreye girdi. Buğra bazı kokularımı çok erkeksi bulduğu için gidip bazı kadın kokularını aldı ama ben yine de gizli gizli erkek kokularını kullanıyorum” dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]