Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_lcap96%Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_lcap1%Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_lcap1%Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_lcap3%Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Başbakan Ahmet Davutoğlu "Gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

AKP tozduman:Arınç ve Gökçek için disiplin kurulu sinyali

AKP tozduman: Arınç ve Gökçek için disiplin... paylaşan: Sozcu
Başbakan Ahmet Davutoğlu memleketi Konya’da açıklamalarda bulundu.
Bülent Arınç- Melih Gökçek kavgasına değinen Başbakan Davutoğlu “”Dün yapılan
her iki açıklama da hem partimizin kurulları, kuralları ve disiplini açısından
hem de ortak siyasi kültürümüz açısından yanlıştır. Atılacak adım varsa da tereddütsüz atılır. Herhangi bir şekilde bu kritik dönemde, seçimlere giderken partimizi ve partimizin kitle nezdindeki itibarını sarsıcı, polemiğe giren kim olursa olsun parti disiplin kurullarını işleteceğiz ve gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. Çok açık bir şekilde ifade ediyorum.” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ VE İMRALI HEYETİNE İLİŞKİN
Davutoğlu tartışmaların filitini ateşleyen İmralı Heyeti’ne ilişkin olarak ise  “Çözüm Süreci’nin stratejik hedef olma niteliği konusunda hiçbir görüş ayrılığımız yoktur. Bu konuda atılacak adımlar hususunda ise her zaman farklı kanaatler dile getirilebilir, farklı kanaatler her zaman, her zeminde konuşulabilir. Bu şekilde konuşmalarımız hep sürdü, bundan sonra da sürecek.”   dedi.
“DÜN GECE AİLECEK BİR ARADAYDIK”
Davutoğlu “Cumhurbaşkanı ile yaptığınız görüşme, izleme kuruluyla ilgili miydi?” şeklindeki bir soruya ise “Dün gece de ailecek bir aradaydık. Şunun için zikrediyorum. Cumhurbaşkanıyla bizim buluşmamız olağanüstü bir durum değildir. Dostluğu geçmişe dayanan yakın arkadaşlar olarak da her zaman görüştük, görüşürüz. Dün de görüştük, cumartesi de görüşeceğiz. Benim için devlet mahremiyettir. Son 7 ay içinde de bu anlamda Cumhurbaşkanımızla herhangi bir şekilde iletişim sıkıntısı hiçbir zaman yaşamamışımdır, yaşamadım.
Ola ki bilgilendirme eksiklikleri olmuşsa bu giderilir ama ne sayın cumhurbaşkanımız ne ben Türkiye’nin siyasi istikrarına, özellikle seçimlere giderken, gösterdiğimiz hassasiyette hiç tereddüt etmeyiz.
Çözüm süreci, dün yine Cumhurbaşkanımız vurguladı. Bizim için çözüm süreci stratejik bir tercihtir. Ve tarihimizin en önemli adımlarından, geleceğimizi teminat altına alacak olan en önemli dayanaklardan biridir.” diye yanıt verdi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]