Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_lcap96%Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_lcap1%Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_lcap1%Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_lcap3%Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Ünlü bir ismin hayatındaki ya da hayatından çıkmış bir isimle ilgili yaptığı açıklamalar her zaman için haber değeri taşır. Ancak bu tarz haberler bazen taraflardan birine zarar verebiliyor. Meryem Uzerli böyle haberlerden zarar gören son isim oldu. Uzerli, kendi ağzından Can Ateş’le ilgili yorum yapmış şeklinde verilen habere şu sözlerle isyan etti:
Can Ateş’le ilgili açıklama yaptığı haberlerine tepki gösteren Meryem Uzerli isyan etti. Meryem-uzerli-sli
Sevgili Arkadaşlar,
Benimle ilgili yorumlarınızda istediğiniz şeyleri yazın tabi ki özgürsünüz… Fakat sanki benim ağzımdan duydunuz gibi yorumlar yapmayın, bu tamamen yalan olur. Dürüst kalın daha doğru. Hiç bir zaman bir insan beni utandırmaz. Neden? Hepimiz insanız ve herkesin bu hayatta farklı ruhsal bir yolu var. Ben kimim birinin yolunu yargılayayım. Ben bu kişi üzerine sadece 2013 de bir röportaj verdim ve ne yaşadım ve nasıl hissettim anlattım. Ama o günden itibaren bir daha bir şey konuşmadım ve konuşmayacağım. Eğer dürüst olmak sizin için o kadar zorsa, en azından biraz daha hassas ve saygılı olmaya çalışın. (Bu cümleler iyi gazeteciler için geçerli değil, gerçek haber yazmayanlar için yazıyorum sadece) Sevgiler herkese ve mutlu günler, Meryem

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]