Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_lcap96%Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_lcap1%Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_lcap1%Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_lcap3%Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında.
Geçtiğimiz sezon Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Farfan için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Deneyimli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro vermeyi düşünen sarı kırmızılılar, Podolski'nin ardından bir başka yıldız ile hücum gücünü artırmayı hedefliyor.
Amrabat'ı Malaga'ya satan, Bruma'yı ise Real Sociedad'a kiralayan Galatasaray, Farfan ile sağ kanat problemini çözmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren tecrübeli futbolcu, 9 maçta forma giymiş ve gol atmayı başaramamıştı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden de talipleri olan Farfan, kariyeri ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde verecek. Galatasaray da Farfan'ın tercihine göre hareket edip ikinci etap kamp çalışmalarına yeni transferi yetiştirmeye çalışacak.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]